Skip to main content
Chers partenaires et clients, venez découvrir notre nouveau
site institutionnel
Développer les compétences pour mieux gérer l'eau
/
Notice OAI
/
Influence of natural food on growth...
Aquaveille
Eaudoc
Recherche documentaire
Influence of natural food on growth and fatty acid composition of restocked salmon parr along the longitudinal gradient of a large temperate river : the Allier
Présentation
Nos publications
Sur le même sujet
Feeding, growth nutritional status restocked salmon parr along longitudinal gradient large European river: Allier
2015
Food quality anemophilous plant pollen zooplankton
2011
How well can fatty acid content lake seston predicted taxonomic composition ?
2015
Influence of natural food on growth and fatty acid composition of restocked salmon parr along the longitudinal gradient of a large temperate river : the Allier
Descroix, Aurélie
/
Desvilettes, Christian
/
Bec, Alexandre
/
Martin, P.
/
Bourdier, Gilles
- 2015
International audience
Accès au document
Lien externe vers le document:
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00525876
Métadonnées du document
Auteur(s):
Descroix, Aurélie
/
Desvilettes, Christian
/
Bec, Alexandre
/
Martin, P.
/
Bourdier, Gilles
- 2015
Editeur:
HAL CCSD
NRC Research Press (Canadian Science Publishing)
Contributeur:
Microorganismes : génome et environnement (LMGE) ; Université Blaise Pascal - Clermont-Ferrand 2 (UBP) - Université d'Auvergne - Clermont-Ferrand I - CNRS
Langue:
ANGLAIS
Candidats descripteurs:
[SDE] Environmental Sciences